BBQ 2018

Barbecue 2018

Zaterdag 18 augustus 2018 was allang gereserveerd in mijn agenda. Natuurlijk de jaarlijkse barbecue van de Commando Vereniging West Brabant is een niet te missen evenement.

De prima faciliteiten van de scouting te Oud Gastel waren zoals gebruikelijk de locatie waar het stond te gebeuren.

Ik had er alweer een hele tijd naar uitgekeken, de meer dan voortreffelijke barbecue in combinatie met de maten en hun partners maakt een geheel dat je niet aan je voorbij wilt laten gaan.

De voorpret werd weer bevestigd, prima weer zorgde voor een extra goede ambiance. Maar natuurlijk maken de mensen het feest.

De barbecues deden het weer perfect en de voorbereidingen wierpen hun vruchten af. Van de salades via het vlees naar de bowl, het kon gewoon niet beter. Ondanks de kwaliteit, was de kwantiteit zodanig dat we het niet op kregen. Gelukkig wordt er niets verspilt en was ook dit zo opgelost, liefhebbers genoeg.

Oh ja een kleine versnapering  was ook een onderdeel van het geheel.   Het was zo gezellig dat een bepaald drankje aan het einde van het feest gewoon op was.

Bestuur bedankt voor de meer dan uitstekende happening en degene die het (helaas voor hun) gemist hebben, volgend jaar een nieuwe kans.

Wouter Hillenbrink