Commandoborrel uitnodiging 22 feb’18

Met veel plezier mogen we u (en de uwen) uitnodigen voor de volgende commandoborrel.

De vorige borrel was beregezellig, dus de nieuwe borrel  was direct een feit. Actie is reactie en we hoorden op vele plekken: jammer dat ik niet geweest ben. Nu is dus de kans om geen spijt te hebben van dingen die niet gedaan zijn. Graag ontmoeten we u opnieuw in een sfeervolle ambiance om (hernieuwd) kennis te maken en de banden weer aan te halen. En uiteraard hebben we echt geen sterke verhalen. Gezelligheid staat voorop.

Donderdag 22 februari is het weer de tweede maand van het kwartaal en de laatste donderdag van deze 2e maand. Dus de planning klopt weer. U kunt ook de rest van uw agenda plannen voor 2018.We heten u graag welkom in zaal Schuttershof waar u welkom bent vanaf 17.00 uur en vanaf 18.00 uur kunt genieten van een blauwe hap. Deze uitgebreide maaltijd is voor het gesponserde bedrag van € 5,- voor éénieder beschikbaar.

Zalencentrum Schuttershof wordt gerund door Eric van Amerongen, die nadat hij in de tachtiger jaren als dienstplichtig kok instroomde op de kazerne in Roosendaal werkzaam bleef als burger kok. Later heeft hij nog diverse functies vervuld, maar eigen baas in de horeca was toch zijn toekomst.

Uw tenue keuze laten we graag aan u over.

U krijgt ook de gelegenheid om  een selectie van de commando toko te bekijken en indien gewenst kunt u iets aan schaffen.

We verheugen ons op uw komst.

Wij dragen de commandogemeenschap een warm hart toe en er is betrokkenheid bij de navolgende organisaties:

De Commandostichting, Stichting Fondsenwerving en -beheer Commandogemeenschap, Commando Vereniging  West Brabant, Commando Business Club en de Reünisten Vereniging Staf Staf Verzorgingscompagnie.