Concert meemaken?

Beste veteraan, oudgediende,

U weet als geen ander dat we als luchtmachters ons werk doen in een heel bijzonder bedrijf, onder buitengewone omstandigheden. Het Luchtmacht Orkest neemt bezoekers in het nieuwe programma “MISSIONS” mee op een muzikale reis langs de oefen- en uitzendgebieden waar de luchtmacht haar werk doet.

Eenenveertig blazers en een zevenkoppige ritmesectie, vakmusici die stuk voor stuk behoren tot de absolute top binnen hun discipline, zorgen voor een ongekend muzikaal spektakel. Soulvolle, symfonische popmuziek met een krachtige groove en een herkenbare beat. Stap in en reis mee naar Amerika, Scandinavië, de Caraïben, Afrika en het Midden Oosten. Laat je verrassen met uitgekiende en hedendaagse arrangementen, solisten uit het eigen orkest en zangsolisten. Tevens zullen luchtmachtmilitairen spreken over hun ervaringen tijdens oefeningen en uitzendingen.

Samen met een compleet nieuw podium, zorgen de lichtshow en beelden op een drie bij zes meter grote led wall voor een visueel spektakel. Dit alles maakt het nieuwe programma “MISSIONS” tot een onvergetelijke muzikale reis en neemt je als toeschouwer even mee in de wereld van de luchtmacht, waar kameraadschap niet voor even is, maar voor het leven.

Op 21 februari verzorgt het orkest een concert in De Kloosterhof in Hoogerheide. U bent van harte uitgenodigd om dit concert samen met partner bij te wonen. Vanaf 19.15 zijn de deuren van het theater geopend. Ook onze leerlingen zijn bij dit concert aanwezig. Tijdens de pauze kunt u onder het genot van een door ons aangeboden kopje koffie en een plakje cake nog gezellig met hen en met elkaar ervaringen uitdelen.

U kunt zich aanmelden voor het concert door een mail te sturen naar kmsl.sba@mindef.nl. Vermeld in deze mail of u met partner het concert wenst bij te wonen. Wees er snel bij; er zijn 500 plaatsen beschikbaar.

Hopelijk zien we elkaar dan!

Met vriendelijke groet,