Geef eens wat aandacht aan Jantje Schuurman

25 Aug. 2017. Ik wilde aan onze leden en vrienden van onze cdo club vragen om onze leden die nergens meer naar toe kunnen komen vanwege hun gezondheid, die heel de dag, maand, jaar allen voor de TV zitten en hopen dat een van de leden of vrienden een keertje langs willen komen, al is het maar een kwartiertje om een babbeltje te maken. Ik bedoel hiermee Jantje Schuurman waar ik een paar keer langs ben geweest. Als je dan ziet hoe leuk en blij hij daar mee is durf ik dit te vragen als je even wat tijd over heb, om een keer bij hem langs te gaan hij vind het zo leuk. Altijd helemaal alleen te zitten is ook niet zo prettig. Bij deze wil ik zijn adres hierbij zetten en hoop dat er een van onze vrienden een keertje langs gaat. Wij mogen natuurlijk onze oude vrienden die niet meer buiten kunnen komen niet gewoon laten zitten. Bij deze, deze oproep. Zijn adres is ,Rondeel 7 Roosendaal. Bijvoorbaat dank. Joop Beus.