Nieuwjaarsreceptie 2019

Om 10:00u begon het bestuur met het versieren van de zaal met camouflagenetten en vlaggen. Cor Hertogh had weer prima voor de benodigdheden en de boodschappentassen voor de loterij gezorgd. Het bestuur heeft gezorgd voor de andere prijzen.

Om 15:00u begon de nieuwjaarsreceptie. De voorzitter startte met zijn toespraak waarin hij iedereen bedankt voor zijn komst en hoopt op een gezellige bijeenkomst. Ook stond hij even stil bij de overleden leden. Daarna bood hij iedereen een consumptie aan voor een proost op het nieuwjaar, waarna de aanvang voor de lotenverkoop plaatsvond.

Om 18:00u vond de aanvang van de Brabantse Koffietafel plaats. Ieder liet het zich goed smaken. Dit was door Huis Ten Halve weer prima verzorgd.

Om 19:00u ving de huldiging van de jubilarissen en vorige bestuursleden plaats. Tonny Kempenaars en Albert Rosema waren 50 jaar commando. Hiervoor kregen zij een certificaat. Rinus Schalken en Cor Hertogh ontvingen voor hun inzet als bestuursleden een cadeaubon en hun echtgenotes ontvingen een bos bloemen. Daarna bood de voorzitter weer een consumptie aan.

Om 20:00u begon de verloting. Deze verliep vlot. Na deze verloting keerde men weer huiswaarts en was het feest daarbij afgesloten. Het bestuur nam onderling nog een consumptie en begon vervolgens met het afbreken van de versiering, waarna ook zij huiswaarts keerden.

Tot volgend jaar!