Verslag van de ALV 2016

ALVAfgelopen 21 april’16 hebben we de Algemene Leden Vergadering gehouden op ons vertrouwde adres Huis ten Halve. Omdat het aanvangstijdstip iets gewijzigd was, waren een paar leden iets later gearriveerd. Dat is ze niet kwalijk te nemen en we waren dan ook blij dat ze er waren. Dat maakte het aantal van 25 leden compleet. Zou het aan het ontbreken van de koffietafel hebben gelegen?

Met een lekkere bak koffie met zelf gemaakte koekjes zijn we gestart. Na de opening van de voorzitter hebben we de agenda goed kunnen aanhouden en waren er geen noemenswaardige wijzigingen te melden, zoals al bekend gesteld was op deze website. Kijk maar eens bij “jaarverslagen”.

Na de pauze mochten er vragen gesteld worden en werden hierop de antwoorden direct gegeven. Niets schokkends, maar er leeft wel e.e.a. omtrent de verzorging van de innerlijke mens tijdens de nieuwjaarsreceptie. Als iedereen zich op correcte wijze tegoed doet aan de uitgestalde voeding, zullen er wellicht geen problemen meer ontstaan. Ook al is de verleiding groot bij de extra lekkere dingen!

Iets later mocht ik de presentatie geven van onze nieuwe website en was ik verheugd dat het in de goede smaak viel. Op deze manier is het nieuws sneller verspreid, dan te moeten wachten op de papieren “Tokkel”. Deze zal dan vanaf nu alleen maar beschikbaar gemaakt worden door het te printen en met de post te versturen voor de leden die geen internet hebben. Dat scheelt ook nog eens in de kosten!

Aansluitend hebben we nog een tijdje oude verhalen opgehaald met de nodige versnaperingen en kunnen we ondanks een matige opkomst toch terugkijken op een vruchtbare vergadering.

Nog een tip “kijk regelmatig op de website bij de “nieuws” pagina. Zo bent u altijd voorzien van de laatste wijzigingen en de laatste berichten van de vereniging.

Met vriendelijke commandogroet,

Herman Kuiper