Zomerwandeling 15 juni’16

De hele dag druk druk druk, maar in de agenda staat de zomer wandeling dus op tijd naar huis en voorbereiden: eten en omkleden. Geen idee wat ik kan verwachten, maar Arno heeft de route uitgezet, dus dat komt goed.

Zomerwandeling'16Op tijd bij de Lodge en langzaam druppelen de deelnemers binnen. De oproep om de hond mee te nemen is goed gevolgd. Kwispelende staarten. Met een telefoontje om even te wachten op de laatste deelnemers vertrekken we iets later dan aangekondigd, dat kan gelukkig in Brabant. Met een mooi gemengd clubje aan de wandeling begonnen. Lekker ontspannen lopen, beetje ouwehoeren en genieten van de omgeving. Ook al liggen er voor iedereen behoorlijk wat voetstappen, onze natuur blijft altijd de moeite waard. De honden kunnen naar hartenlust rennen en ravotten.

Het bestelde weer werd keurig geleverd: niet te warm en droog. De route was net geen 8 kilometer en voor iedereen goed te doen. Zo tegen het einde was er wel de roep om de CADI en ook kwamen er de verhalen van roemruchte verzorgers van weleer naar boven. Maar het was geen punt om te wachten tot de terug keer op de Lodge. De verzorging was gewoon goed. Ook aan onze viervoeters was gedacht, de drinkbakken staan standaard klaar. De jonge dame die de hondenkoekjes kwam brengen, was duidelijk niet gewend aan het enthousiasme van de viervoeters. Door de opkomende regen toch maar verplaatst naar het overdekte gedeelte van het terras en de avond in gezelligheid afgesloten.

Met dank aan Arno voor de versnaperingen. Zeker een aanrader voor volgend jaar.

 Wouter 8106